Coin Shares skubber til yderligere investering i BTC

Bitcoin har været på en massiv bull løb fra sent. Den digitale valuta har gjort det så godt, at det London-baserede aktivfirma Coin Shares beder alle sine kunder om at flytte cirka fire procent af deres penge til bitcoin og crypto.

Mønter: 4% er bedst

I skrivende stund handler bitcoin for lidt over $ 11.500, hvilket er omkring $ 400 lavere end hvor det stod på mandag, skønt det stadig er $ 200 højere end hvor det stod for 24 timer siden. Bitcoin oplevede et grimt fald på $ 600 i går, der fik mange analytikere til at bekymre sig om, hvorvidt valutaen ville fortsætte med sit nuværende spor. Det faktum, at det allerede arbejder på at genskabe sig selv og springe tilbage til sit tidligere sted, tyder på, at valutaens styrke ikke er slidt ud endnu.

I en for nylig offentliggjort rapport forklarer Coin Shares, at bitcoin fungerer noget som et „tech-aktie.“ Som vi alle ved, har store teknologiselskaber oplevet enorme stigninger i priserne på deres aktier i år, hvor Amazon har gennemført et stort rally i halvvejspunktet. Indtil videre har bitcoin imidlertid overgået dem som Google, Amazon og mange andre, og er i øjeblikket op ca. 60 procent fra hvor det stod i begyndelsen af ​​året.

Rapporten forklarer:

Bitcoin opfører sig i sin vækstfase som en teknisk bestand. Efter at have startet sit liv til en pris på nul, er det ingen overraskelse, at bitcoin’s investeringsresultater, som for en vellykket opstart, har været fremragende. Som en forstyrrende teknologi er bitcoin’s risikoprofil snarere den samme som for en teknologibestand. Hvis det når sit potentiale, kan værdien være enorm, men på samme tid er der en chance for, at den mislykkes fuldstændigt, hvilket giver værdien af ​​bitcoins tæt på nul.

Ligesom de pågældende tech-aktier, har bitcoin oplevet en massiv ændring i sit omdømme og i, hvordan det ser på af almindelige dagligdagshandlere. Bitcoin betragtes nu som en butik med rigdom – noget, der potentielt kan afdække ens portefølje mod økonomisk inflation og andre problemer.

Rapporten siger endvidere:

[Bitcoin] begynder at modne i en værdibutik, selvom det ikke er sådan, det har opført sig i fortiden. En bitcoin-porteføljevægt på knap fire procent er optimal i en traditionel 60/40 portefølje.

Arbejder du mere som guld?

Forskningsstrateg for firmaet James Butterfill har påpeget, at bitcoin ikke længere er direkte korreleret med aktier, men er begyndt at efterligne pris og adfærdsmønstre for guld, der også betragtes som et langtidslager med værdi og meget mere stabilt end lager aktier. Han nævner:

Vi ser allerede en stigning i bitcoin’s korrelation med inflation og guld, også et lager af værdi. Vi forventer, at nogle investorer altid vil behandle [bitcoin] som en tech-aktie i betragtning af dens forbindelser med tech.