Bitcoin-pris vil nå aldri offisielt gå til null – her er grunnen

En massiv 18,52 millioner BTC-kjøpsordre på Bitfinex vil redde Bitcoin fra å falle til 0 dollar, takket være Alistair Milne.

Bitcoin Code kan krasje hardt, men ikke så hardt at det ender opp med å koste $ 0 – fordi en mann kommer til å kjøpe alt det.

I tweets 9. juli avslørte gründer og frittalende Bitcoin-okse Alistair Milne at han hadde lagt inn en ordre på 18,52 millioner BTC (174 milliarder dollar) – mer enn dagens tilbud – på utveksling av Bitfinex.

Milne: Jeg kjøper all Bitcoin til 1 cent

I det som ser ut til å være mer en tunge-i-kinnet gest enn bekymring for at Bitcoin er inne for et stort fall, lastet Milne opp et skjermbilde av ordreboken Bitfinex .

„Jeg bekrefter herved at #Bitcoin aldri vil gå i null (i hvert fall på @bitfinex),“ skrev han.

„Jeg kjøper dem alle til $ 0,01.“

For å fullføre kjøpet, vil Milne trenge den fyrste summen av $ 185.200 – for tiden lik 19,7 BTC hvis han velger å sette av en del av sine beholdninger til en slik eventualitet.

Bitfinex ordrebok som viser Alistair Milnes kjøpsordre for 18,52 millioner BTC. Kilde: Alistair Milne / Twitter

Bitfinex ordrebok som viser Alistair Milnes kjøpsordre for 18,52 millioner BTC. Kilde: Alistair Milne / Twitter

Bitcoin til $ 0 – en hard selger

Til tross for den overveldende sannsynligheten for at Bitcoin ikke faktisk vil falle til noe sted nær null takket være nettverksinsentiver, er ikke cryptocurrency uten sine vokale detractors.

Som Cointelegraph rapporterte , forblir gullfeilen Peter Schiff blant dem som tror at Bitcoin til slutt går ned, mens gull vil vinne ut.

Andre kritikere er kanskje ikke lenger like sikre som de en gang var. I 2018 hevdet eks-PayPal administrerende direktør Bill Harris at Bitcoin var bestemt til å koste $ 0. To år senere begynte ryktene å spre seg om at PayPal faktisk var i ferd med å integrere cryptocurrency-betalinger.

En av bransjens mest trofaste ikke-tekniske skjermer av Bitcoin-sentiment, 99bitcoins ‚ Obituaries- spalten, har for øyeblikket 381 registrerte forekomster av Bitcoin „døende.“

Den siste oppføringen er fra Cointelegraph, som rapporterer om veteran-amerikanske investor Jim Rogers ‚bekymring rundt Bitcoin. Etter hans ord hevdet RT-vertskapet Max Keizer at både han og Schiff til slutt ville kjøpe opp enorme mengder BTC når den treffer 50 000 dollar.